Angle right Facebook LinkedIn YouTube Clear input content Loupe Loupe

Alle landskapsarkitekters drøm

Kan en lettfylling gjøre deg lykkelig?

Lav vekt har gjort det mulig å lage større og mer spennende grøntarealer på Fornebu. Sjekk hvorfor Glasopor er alle landskapsarkitekters drøm.

For landskapsarkitekter er Glasopor et drømmeprodukt. Se bare på Fornebuporten, som har som visjon å lage en arbeidsplass som gjør menneskene lykkeligere. Glasopor har bidratt til å gjøre det mulig å lage innbydende uterom i kombinasjon med parkeringskjeller under bakkenivå.

Glasopor er det letteste granulære byggematerialet på markedet noe som gjør den veldig godt egnet der man ønsker å utforme grøntarealet over bakken og optimalisere parkeringsområdet under bakken.

Genialt for landskapsarkitekter

Den lave vekten gjør at det kan brukes slankere betongkonstruksjoner under bakken, noe som både er kostnadsbesparende og gir en romsligere parkeringskjeller.

Stabiliteten til produktet gjør at man enkelt kan utforme forhøyninger i terrenget. Dette gir store muligheter også for landskapsarkitekter, fordi det er mulig å skape grøntarealer uten at man trenger å bekymre seg for begrensinger på grunn av vekt.

Prosjekt

Fornebuporten

Ferdigstillelse

Høst 2015

Byggherre

Fornebuporten AS

Totalentreprenør

Hent Entreprenør

Landskapsentreprenør

Steen & Lund

Volum

Ca. 6000 m3

«Glasopor har gitt oss større grøntarealer»

Bjørn-Erik WestheimSteen & Lund

Har du spørsmål eller vil bestille Glasopor?

Vi svarer gjerne på alt du måtte lure på

Tore Bye

Salgs- og markedssjef23 17 39 90941 57 704tore.bye@glasopor.no